Christmas With Trijntje Oosterhuis

 • Ziggo Dome, Amsterdam
 • Trijntje Oosterhuis komt op 26 december 2021 met een groots kerstspektakel naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Christmas With Trijntje Oosterhuis belooft een swingend kerstfeest te worden in de grootste popzaal van Nederland. Alain Clark, Jeangu Macrooy, Roxeanne Hazes, Shirma Rouse en Steffen Morrison zullen Trijntje Oosterhuis gedurende de show muzikaal bijstaan, begeleid door het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. De matinee show belooft een waar kerstspektakel te worden. Zoals Trijntje zelf aangaf: “ik wilde heel graag dat het een soort ‘Trijntje and friends’ werd.”

  Op 27 november 2020 bracht ze samen met het Jazz Orchestra of The Concertgebouw een bigband kerstalbum Wonderful Christmastime uit, waar ze in de zomer – op afstand – aan werkten. Dit album stond al lang op haar bucketlist en is geïnspireerd op klassiekers van onder meer Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Donny Hathaway en Paul McCartney.

  Trijntje Oosterhuis heeft zich ontpopt tot één van de veelzijdigste artiesten van Nederland. Van popnummers met Total Touch, een Nederlandstalig duet met Marco Borsato, soulnummers van Stevie Wonder tot jazz standards: moeiteloos schudt ze verschillende genres uit haar mouw. Ook ging ze terug het clubcircuit in met haar band voor een tour in het najaar van 2019, om het jaar af te sluiten met de 4e editie van haar A Christmas Evening with Trijntje-kersttour die volledig was uitverkocht. Ook dit jaar vieren we kerst met Trijntje, maar dan in de Ziggo Dome! Een magisch spektakel dat je niet wil missen.

  DEUREN OPEN OM 14:00u

  PRIJZEN
  Golden Seats (arena vloer) 99,00 €
  Silver Seats (arena vloer) 82,50 €
  Regular seats (arena vloer) 66,00 €
  Ring 1, Best Seats 77,00 €
  Ring 1, Regulier 60,50 €
  Ring 2, Best Seats 60,50 €
  Ring 2, Regulier 49,50 €
  Ring 2, Seated 44,00 €
  Rolstoelplekken 66,00 €

  Tickets zijn nu te koop!

  Bij dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.
  • Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch bij Eventim geboekt worden via 0900-1330 (lokaal tarief).
 • Christmas With Trijntje Oosterhuis

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 44,00

  26 december 2021, om 15:30
  Ziggo Dome
  De Passage 100 1101 AX Amsterdam

  De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Er worden, afhankelijk van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten per transactie in rekening gebracht.

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten