Duncan Laurence

 • Ziggo Dome, Amsterdam
 • Duncan Laurence verplaatst de al eerder bevestigde Ziggo Dome show van donderdag 26 maart naar dinsdag 17 november 2020. De zanger is momenteel nog in Los Angeles om aan nieuwe muziek te werken dat dit jaar zal uitkomen.

  Het ongelooflijke succes van ‘Arcade’ op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv brengt Duncan Laurence op 26 maart naar de Ziggo Dome. De aankomende tournee van Laurence verkocht enkele uren na de winst helemaal uit. Een aansluitende show in de grootste popzaal van Nederland geeft dit succes een logisch vervolg.

  De 25-jarige singer-songwriter schreef zaterdag geschiedenis door met zijn hit ‘Arcade’ in de zinderende finale van de 64e editie van het Eurovisie Songfestival de eerste plaats te behalen. De laatste keer dat Nederland won, was 44 jaar geleden, toen Teach-In met het nummer ‘Ding-A-Dong’ als eerste eindigde. Duncan Laurence werd door de kenners wereldwijd al geruime tijd gezien als de grote favoriet om het Eurovisie Songfestival winnen. In Nederland verkocht Laurence maar liefst 14.000 tickets. In het najaar gaat hij ook op tournee door Europa.

  Internationaal werd het overwinningsnummer daags na de winst in Tel Aviv vele miljoenen keren gestreamd en staat het in de Top 20 van de meest gestreamde tracks wereldwijd. ‘Arcade’ had toen al de status van platina bereikt. Het verhaal van Duncan Laurence is nog maar net begonnen, en brengt hem op 26 maart naar de Ziggo Dome.

  Kaarten voor Duncan Laurence in de Ziggo Dome zijn nu te koop.

  Prijzen: Arena vloer zitplaatsen: €44

  1e ring, 1e rang: €49,50

  1e ring, 2e rang: €38,50

  Rolstoelplaats: €44

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.
  • Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch bij Eventim geboekt worden via 088-011 2615.
 • Duncan Laurence

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 38,50

  17 november 2020, om 20:00
  Ziggo Dome
  Passage 1000 1101 AX Amsterdam

  De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Er worden, afhankelijk van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten per transactie in rekening gebracht.

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten