Duncan Laurence

Nederlandse Eurovisie winnaar Duncan Laurence kondigt grootste show tot nu toe aan in de Ziggo Dome.

Het ongelooflijke succes van ‘Arcade’ op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv brengt Duncan Laurence op 26 maart naar de Ziggo Dome. De aankomende tournee van Laurence verkocht enkele uren na de winst helemaal uit. Een aansluitende show in de grootste popzaal van Nederland geeft dit succes een logisch vervolg.

De 25-jarige singer-songwriter schreef zaterdag geschiedenis door met zijn hit ‘Arcade’ in de zinderende finale van de 64e editie van het Eurovisie Songfestival de eerste plaats te behalen. De laatste keer dat Nederland won, was 44 jaar geleden, toen Teach-In met het nummer ‘Ding-A-Dong’ als eerste eindigde. Duncan Laurence werd door de kenners wereldwijd al geruime tijd gezien als de grote favoriet om het Eurovisie Songfestival winnen. In Nederland verkocht Laurence maar liefst 14.000 tickets. In het najaar gaat hij ook op tournee door Europa.

Internationaal werd het overwinningsnummer daags na de winst in Tel Aviv vele miljoenen keren gestreamd en staat het in de Top 20 van de meest gestreamde tracks wereldwijd. ‘Arcade’ had toen al de status van platina bereikt. Het verhaal van Duncan Laurence is nog maar net begonnen, en brengt hem op 26 maart naar de Ziggo Dome.

Kaarten voor Duncan Laurence in de Ziggo Dome zijn nu te koop.

Prijzen: Staanplaatsen: €40

1e ring, 1e rang: €45

1e ring, 2e rang: €35

2e ring: €35

Rolstoelplaats: €40

*Alle bovengenoemde prijzen zijn excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten
* Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch bij Eventim geboekt worden via 088-011 2615.

 • Duncan Laurence

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 35,00

  26 maart 2020, om 20:00
  Ziggo Dome
  Passage 1000 1101 AX Amsterdam

  Tickets voor Duncan Laurence in Ziggo Dome zijn nu te koop, vanaf €35,00 (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten).

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten