Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti staat op woensdag 3 april in Ziggo Dome, Amsterdam. De Italiaanse zanger brengt dit jaar op 23 november ook zijn langverwachte nieuwe album Vita Ce N’è uit. Het is drie jaar geleden dat Eros voor het laatst te zien was in ons land met een uitverkocht concert in de Ziggo Dome. Kaarten voor dit optreden zijn vanaf nu te koop. 

De geruchten over het nieuwe album zoemen al een tijdje online sinds Eros Ramazzotti begin dit jaar op Instagram postte dat hij druk bezig is met nieuw werk. Daarbij kondigde hij ook nog eens met de volgende tekst een tournee aan: ‘Ik ben klaar voor het nieuwe jaar, jij? Nieuw album, nieuwe tour, nieuwe muziek… we gaan ervoor!’ Naast de nummers van dit nieuwe album zullen tijdens het optreden in de Ziggo Dome uiteraard ook de bekende hits van de Italiaanse zanger voorbijkomen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen als je naar een show in de Ziggo Dome gaat. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. We raden je aan om tassen thuis te laten. Daarnaast moet je rekening houden met een toegangscontrole, zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent.

 • Eros Ramazzotti

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 44,00

  3 april 2019, om 20:00
  Ziggo Dome
  De Passage 100 1101 AX Amsterdam

  Tickets voor Eros Ramazzotti zijn verkrijgbaar vanaf €44 (excl. servicekosten en excl. transactie en/of verzendkosten).

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten