Måneskin

 • AFAS Live, Amsterdam
 • Måneskin heeft sinds de start van hun muzikale loopbaan in 2016 twee albums uitgebracht. Na een succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘X Factor’ in 2017, kende de band met hun album Il ballo della vita een definitieve doorbraak bij het Italiaanse publiek. De overwinning van het Eurovisiesongfestival 2021 zette Måneskin wereldwijd op de kaart als de populairste rockband van het moment. De opvallende naam van de band is afkomstig van het Deense woord voor ‘maneschijn’ – een knipoog naar de Deense komaf van de bassist Victoria De Angelis. De band wordt geroemd om hun reboot van authentieke rock-’n-roll met rauwe teksten en opvallende uitingen, op sociale media én tijdens uitverkochte liveshows. De band omschrijft zichzelf treffend als een ‘moderne vertaling van traditionele rockmuziek’ en is daarmee niet in één hokje te plaatsen.

  Met het nummer ‘Zitti E Buoni’ behaalde Måneskin de eerste plaats op het Eurovisiesongfestival en sinds de overwinning bestormt de band de Europese hitlijsten. Op het album Teatro d’ira – Vol. I, dat op 19 maart 2021 verscheen, brengt de band een unieke mix van Italiaanse en Engelstalige nummers. Van powerballads als ‘Vent’anni’ tot de keiharde, ouderwets controversiële rocksong ‘I Wanna Be Your Slave’: Måneskin spreekt een enorm publiek jonge rock-‘n-rollfans aan. Sinds de Songfestivaloverwinning leidt ieder bezoek van de band aan ons land tot ‘Beatles-achtige taferelen’, zoals 3FM-dj Frank van der Lenden het eerder dit jaar omschreef.

  Prijs:
  * Golden Circle (staanplaatsen) € 71,50
  * Staanplaatsen (regulier) € 49,50

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.
  • Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch bij Eventim geboekt worden via 0900-1330 (lokaal tarief).

  Deuren open: 18:30u

 • Måneskin

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 49,50

  3 maart 2022, om 20:00
  AFAS Live
  Johan Cruijff Boulevard 590 1101 DS Amsterdam

  De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Er worden, afhankelijk van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten per transactie in rekening gebracht.

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten