• Theater Amsterdam, Amsterdam
 • Wat ooit begon als een missie om zijn ideeën over de continue ontwikkeling van het universum te bundelen tot een groots boek, eindigde in een emotionele reis gevuld met realisaties over de rol van spiritualiteit in het leven. In een poging zijn opvattingen over de relatie tussen wetenschap, kosmos en religie op papier te zetten, kwamen kritische vragen naar voren die Bell dwongen op een andere manier naar zijn eigen verleden te kijken. Door over zijn ervaringen in het leven te schrijven, kwam hij tot de conclusie dat alles in het leven van spiritualiteit afstamt. Dit alles vormde de basis voor zijn meest recente boek ‘Everything Is Spiritual’, dat in september 2020 gepubliceerd werd.

  In de ‘Everything Is Spiritual’ tour deelt Bell zijn opvattingen over de relatie tussen spiritualiteit en diverse wetenschappelijke theorieën over het universum. De show is gericht op een nieuwe generatie, die minder ruimte laat voor conservatieve gedachten over zondes en oordeel. Hiermee belooft Bell vernieuwende inzichten toe te voegen aan de langlopende reeks ‘Everything Is Spiritual’ evenementen. Het Nederlandse publiek mag zich opmaken voor een blikverruimende en intrigerende show.

  Deuren open: 18:00 uur

  Kaarten zijn NU te koop!

  Prijzen:

  Rank 1+ € 49,50
  Rank 1 € 44,00
  Rolstoel/begeleider € 44,00
  Rank 2+ € 38,50
  Rank 2 € 33,00

  • De bovengenoemde prijs is inclusief 10% servicekosten. Er worden, afhankelijk van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten per transactie in rekening gebracht.
  • Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch bij Eventim geboekt worden via 0900-1330 (lokaal tarief).
  • Kaarten
  • vanaf €
  • 38,50

  30 juni 2022, om 20:00
  Theater Amsterdam
  Danzigerkade 5 1013 AP Amsterdam

  Deze prijs is inclusief 10% servicekosten. Er worden, afhankelijk van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten per transactie in rekening gebracht.

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten