Stray Cats

Stray Cats met reünieconcert naar AFAS Live

Na tien jaar komen de leden van de Amerikaanse rockabillyband Stray Cats weer bij elkaar. Gitarist-zanger Brian Setzer, bassist Lee Rocker en drummer Slim Jim Phantom komen op 1 juli voor een naar de AFAS Live in Amsterdam.

De band onder leiding van rock ‘n roll icoon Brian Setzer werd in 1979 opgericht door het toen piepjonge drietal. De muziek die zij maakten werd sterk beïnvloed door rockabilly uit de jaren ’50 gecombineerd met de punk muziek uit hun eigen tijd. De Stray Cats veroorzaakten een wereldwijde rockabilly revival en behaalde enorme successen in Europa met hits als Runaway Boys, Stray Cat Strut en Rock This Town. Bandleider Brian Setzer heeft naast de Stray Cats een succesvolle solo-carriëre opgebouwd met onder andere zijn Brian Setzer Orchestra, een rockabilly big-band waarmee hij enkele Grammy Awards in de wacht sleepte.

Tien jaar geleden nam de band voor onbepaalde tijd afscheid van het publiek en gaf in het kader van dat afscheid een concert in een razendsnel uitverkochte Heineken Music Hall (nu Afas Live). Nu, na tien jaar druk te zijn geweest met hun solo carriëres, komen de bandleden samen om hun 40-jarige jubileum te vieren met een een nieuw album én een wereldtour. Op 1 juli maken de Stray Cats hun opwachting in de Amsterdamse AFAS Live.

Tijden:
18:30 uur Open
20:00 uur: Special guest: Danny Vera
21:00 uur: Stray Cats
Tijden zijn onder voorbehoud

 • Stray Cats

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 59,00

  1 july 2019, om 20:00
  AFAS Live
  ArenA Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam

  Kaarten voor Stray Cats in AFAS Live zijn vanaf nu in de verkoop vanaf €59 (excl. servicekosten en excl. transactie en/of verzendkosten).

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten