Seven Worlds, One Planet

De nieuwe BBC natuurserie Seven Worlds, One Planet komt met de indrukwekkende beelden en live orkest naar Nederland. Op donderdag 28 mei 2020 is Seven Worlds, One Planet – Live in Concert te zien in Rotterdam Ahoy. In deze bijzondere liveshow worden de hoogtepunten van de documentaire vertoond op een gigantisch LED-scherm, begeleid door het beroemde City of Prague Philharmonic Orchesta dat muziek van de gerenommeerde componisten Hans Zimmer en Jacob Shea tot leven brengt. Tickets voor de show zijn nu te koop.

De show gaat op ontdekkingsreis door zeven werelden, elk met hun eigen geschiedenis – van de kleurrijke paradijzen van Zuid-Amerika en de eindeloze uitgestrekte vlaktes van Azië tot de ijswerelden van Antarctica en de brandende hitte van Afrika; van Noord-Amerika via Australazië naar onze eigen Europese omgeving. Spectaculaire landschappen, een fascinerende dierenwereld en onverwachte verhalen: het gaat bij Seven Worlds, One Planet - Live in Concert om de diversiteit van het leven en om het vieren van de vormen en kleuren van de verschillende continenten.

Tickets:

Arena Vloer – Best seats: €60*
1e rang: €45*
2e rang: €50*
3e rang: €45*
4e rang: €40*

 • Alle bovengenoemde prijzen zijn excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten
 • Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch bij Eventim geboekt worden via 088-011 2615
 • Seven Worlds, One Planet

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 40,00

  28 mei 2020, om 20:00
  Rotterdam Ahoy
  Ahoyweg 10 3084 BA Rotterdam

  Tickets voor Seven Worlds, One Planet in Rotterdam Ahoy zijn nu te koop, vanaf €40,00 (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten).

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten