Seven Worlds, One Planet

 • Rotterdam Ahoy, Rotterdam
 • Seven Worlds, One Planet – Live In Concert heeft een nieuwe datum. Het concert dat oorspronkelijk op 28 mei 2020 zou plaatsvinden kon wegens de door onze overheid genomen maatregelen rondom het coronavirus niet veilig doorgaan. Seven Worlds, One Planet – Live In Concert is verplaatst naar zaterdag 19 februari 2022. Tickets voor deze show blijven geldig. Alle Tickethouders ontvangen op 21 oktober een mail met meer informatie van Eventim.

  De nieuwe BBC natuurserie Seven Worlds, One Planet komt met de indrukwekkende beelden en live orkest naar Nederland. Op zaterdag 19 februari 2022 is Seven Worlds, One Planet – Live in Concert te zien in Rotterdam Ahoy. In deze bijzondere liveshow worden de hoogtepunten van de documentaire vertoond op een gigantisch LED-scherm, begeleid door het beroemde City of Prague Philharmonic Orchesta dat muziek van de gerenommeerde componisten Hans Zimmer en Jacob Shea tot leven brengt. Tickets voor de show zijn nu te koop.

  De show gaat op ontdekkingsreis door zeven werelden, elk met hun eigen geschiedenis – van de kleurrijke paradijzen van Zuid-Amerika en de eindeloze uitgestrekte vlaktes van Azië tot de ijswerelden van Antarctica en de brandende hitte van Afrika; van Noord-Amerika via Australazië naar onze eigen Europese omgeving. Spectaculaire landschappen, een fascinerende dierenwereld en onverwachte verhalen: het gaat bij Seven Worlds, One Planet - Live in Concert om de diversiteit van het leven en om het vieren van de vormen en kleuren van de verschillende continenten.

  Tickets:

  Arena Vloer – Best seats: €66*
  1e rang: €60,50*
  2e rang: €55,00*
  3e rang: €49,50*
  4e rang: €44,00*

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.
  • Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch bij Eventim geboekt worden via 0900-1330.
 • Seven Worlds, One Planet

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 44,00

  19 februari 2022, om 20:00
  Rotterdam Ahoy
  Ahoyweg 10 3084 BA Rotterdam

  De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Er worden, afhankelijk van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten per transactie in rekening gebracht.

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten